Novinky

NOVINKA od ERICSON LABORATOIRE - NOVAPEEL [AHA]

Kategorie: Novinky

NOVINKA od ERICSON LABORATOIRE - NOVAPEEL [AHA]

NOVAPEEL [AHA] - PEELINGOVÉ OŠETŘENÍ.


Řada NOVAPEEL [AHA] nabízí inovativní řešení pro obnovu a peeling pro všechny typy pleti. Obsahuje synergicky působící kombinaci chemických peelingů - AHA, AKA a PHA s řízeným uvolňováním - enzymů a složek obnovujících kožní bariéru pro hladkou, sjednocenou a zářivou pleť. Peelingové ošetření je dokonalou ukázkou stále užšího propojení mezi kosmetologií a dermatologií/estetickou medicínou. Nedávno představené nové chemické peelingy a/nebo kombinace kyselin, které nabízejí maximální exfoliační účinnost s menším rizikem podráždění, umožnily ERICSON LABORATOIRE vyvinout profesionální kosmetický protokol, který nabízí okamžité výsledky podobné výsledkům lehkého lékařského peelingového ošetření.

Objednat se můžete na tel. 605 247 708 nebo na salon@makieli.cz.

Produkty nové řady NOVAPEEL pak naleznete zde: https://www.makieli.cz/eshop/dle-znacky/ericson-laboratoire/novapeel/


Těším se na Vás a Vaši novou pleť :-)



Celý článek

DÁRKOVÝ POUKAZ NA POSLEDNÍ CHVÍLI?

Kategorie: Novinky

Hledáte-li na poslední chvíli vánoční dárek, ráda Vám nabídnu DÁRKOVÝ POUKAZ. Je možné se pro něj zastavit osobně nebo poslat emailem. Částka je volitelná a platnost poukazu je 3 měsíce. Bližší info ne tel. 605 247 708 nebo email salon@makieli.cz.

Celý článek

INOVOVANÁ OČNÍ PÉČE I PRO NEJCITLIVĚJŠÍ PLEŤ

Kategorie: Novinky

Fyziologie oční kontury je složitá, protože se jedná o obzvláště zranitelnou a citlivou oblast. Pokožka kolem očí je totiž tenčí než jakákoli jiná část těla aproto je mnohem vnímavější na vlivy prostředí, jako je slunce a znečištění a také na vlivy související s chronologickým stárnutím.
Řada EYE ZONE byla vyvinuta s cílem řešit různé specifické problémy této citlivé oblasti, jako jsou tmavé kruhy pod očima, otoky, jemné vrásky, povadlá oční víčka.

KOUKNĚTE NA NOVÉ PRODUKTY ZDE

Celý článek

NOVINKA - ODLIČOVÁNÍ ERICSON - FUNDAMENTALS

Kategorie: Novinky

Odličovací přípravky z původních řad můžete nyní zakoupit se slevou - 20% - viz. AKČNÍ NABÍDKA.

NOVINKOU značky Ericson Laboratoire je řada FUNDAMENTALS - odličovací přípravky a peelingy. Jemné a přitom dokonalé povrchové i hloubkové čištění pleti.

Tento nezbytný krok - správné čištění pleti bez narušení hydrolipidového filmu, je velmi důležitý pro správnou funkci pleti a optimální přijímání aktivních látek z následně aplikovaných produktů.

Celý článek

PF 2023

Kategorie: Novinky

Krásný nový rok 2023!
Děkuji všem klientkám a klientům za přízeň v tomto roce a těším se na Vás v novém roce 2023!

Celý článek

Vrásky? Minulost... NOVINKA Ericson Laboratoire

Kategorie: Novinky

Různé typy vrásek vyžadují komplexní přístup. Řada LINE CORRECTION [BTX-HA] byla vyvinuta jako alternativní řešení k lékařsko-estetickým injekcím. Receptury jsou koncentrované v biomimetických a antioxidačních aktivních složkách, které se současně zaměřují na dynamické, statické vrásky a vrásky související s oxidačním stresem.


 

 

Celý článek

Špičková kosmetika GERnétic nově v nabídce

Kategorie: Novinky

Nově mám pro Vás nabídku francouzské kosmetiky GERnétic. Za svoji 20 letou praxi, kdy jsem měla možnost vyzkoušet nespočet kosmetických značek, musím konstatovat, že GERnétic patří mezi absolutní špičku. Jeho filozofie je jiná, výjimečná a kdo ji pochopí, nechce už jinou. Vyzkoušejte ji i Vy. Nebudu-li mít některé produkty skladem, ráda Vám je objednám, doba dodání se tak prodlouží o cca 2 dny. Produkty naleznete zde: produkty GERnétic

Celý článek